Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. szeptember 14. 10:19

Mégsem táncol Fekete Gizi és Mezei Zoltán: elmarad a színház bemutatója

Elmarad a Pinceszínház Eger és a Szegedi Nemzeti Színház közös produkciója, a Hat hét, hat tánc című előadás. Richard Alfieri komoly komédiáját szeptember 24-én mutatták volna be Fekete Gizi és Mezei Zoltán főszereplésével, de a koprodukciós partner visszalépett az előadás megtartásától.

Hirdetés

A tizenhat éven felülieknek ajánlott darab próbái augusztus elején kezdődtek a nagyszínházban, Fekete Gizi és Mezei Zoltán kétszemélyes játéka az öregedésről, az elfogadásról, a tolerancia fontosságáról szólt volna.

Az elmaradt előadásra szóló jegyek október 1-jéig a színház Stefánián található jegyirodájában visszaválthatók, vagy értékükön más előadásra cserélhetők.

Az online vásárolt jegyek értékét pedig automatikusan visszafordítják a vásárláskor használt bankkártyához tartozó számlára.

A darab így sem maradt teljesen ismeretlen a szegediek előtt. 2007-ben Székhelyi József, a szegedi színház akkori főigazgatója meghívta az Orlay produkció előadását Szegedre Kulka János és Vári Éva főszereplésével, ami akkor hatalmas sikert aratott.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bemutató elmarad előadás Fekete Gizi Hat hét, hat tánc Mezei Zoltán Szegedi Nemzeti Színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés