Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. szeptember 12. 08:32

Lemásolja a szombatit a vasárnapi időjárás

Úgyhogy ma is lehet strandolni, meg repülőnapozni.

Hirdetés

Ilyen unalmas és ennyire jó már régen volt Szegeden az idő, napok óta kiszámítható, kellemes, mindenféle szabadtéri programnak megfelelő az időjárásunk, kívánni sem lehetett volna jobbat a hét végére. Ma sem zavarják felhők az eget és a Szeged International Airshow résztvevőit, akik most biztosan elmondanák, hogy nekik épp jól jönne egy kis takarás, mert akkor nem sütne a szemükbe a nap, miközben 400-600 méteren legyezőt, orsót, dugóhúzót és más használati tárgyakra emlékeztető manővereket végeznek egy-egy repülőgéppel.

Mindegy, a lényeg, hogy

ma is meleg lesz, de nem szakad majd rólunk a víz, jön a szokásos 20-25 fokos délelőtt, ami délutánra 28 fokra melegszik. Ez persze a napon már jóval több, érdemes vigyázni, viszont épp elég arra, hogy este se kelljen fázni, ami szeptember 12-én már nagyon nagy érték.

Príma az este 8 órára jósolt 21 fok, és az is baráti, hogy még éjfélkor sem lesz 15-nél kevesebb. A szél az, ami változik tegnapról mára: az irány marad, a sebesség lesz kicsit nagyobb 12 kilométer/órán tetőzik.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: előrejelzés időjárás meleg meteorológia napsütés ősz
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés