Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. augusztus 31. 17:57 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: Parragh László homofób kirohanásáról

A Szeged Televízió újrainduló hírháttérműsorában az elhíresült csongrádi tanévnyitóról, a diákok oltásáról és az átengedett fudani népszavazásról beszélgetnek. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Ezekről beszélgetnek:

  • Még a kormánynál is kiverte a biztosítékot Parragh László azon mondata, hogy nehezen viseli, ha a fiát egy olyan tornatanár segíti fel a kötélen, aki egyébként a fiúkhoz vonzódik. A Témában Dombos Tamás, a Háttér Társaság projektvezetője.
  • Zajlik az iskolákban a 12–18 év közötti gyerekek oltása, de mindössze az érintettek húsz százaléka jelentkezett rá, közben a nyakunkon a járvány negyedik hulláma. Rusvai Miklós virológussal elemezzük a helyzetet.
  • Átengedte a választási bizottság Karácsony Gergelynek a kínai Fudan Egyetemről szóló népszavazási kérdését. Van-e azonban bármilyen reális esélye annak, hogy még az országgyűlési választás előtt meg lehet tartani a referendumot? Erről kérdezzük Tóth Zoltán választási szakértőt.

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Budapest Fudan homofóbia járvány Karácsony Gergely koronavírus népszavazás oltás pandémia Parragh László Szeged Televízió Téma vakcina védőoltás világjárvány

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés