Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Nem tudta legyőzni az újonc Tiszakécskét a Szeged, egy büntetőt is kihagytak: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Tiszakécskei LC 1–1 (0–1)
Ziccer 2021. augusztus 22. 22:52

Nem tudta legyőzni az újonc Tiszakécskét a Szeged, egy büntetőt is kihagytak: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Tiszakécskei LC 1–1 (0–1)

Hazai pályán ikszelt a püspöki csapat.

Merkantil Bank Liga, 5. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Tiszakécskei LC 1–1 (0–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, kb. 1000 néző. Vezette: Nagy Norbert (Sinkovicz Dániel, Tőkés Róbert)
Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Kővári (Bitó, 87.), Tóth G., Pejovic, Mohl – Farkas A. (Dobos Á., 78.), Simon Á. – Gréczi (Kóródi, 78.), Germán (Haruna, 66.), Dobronoky (Lestyán, 66.) – Gajdos. Vezetőedző: Dragan Vukmir
Tiszakécskei LC: Holczer – Oláh M., Kiprich D., Farkas N. – Vachtler (Benke, 80.), Erdei (Simon M., 60.), Kovács B. (Végős, 80.), Horváth A., Gyurján – Szalay Sz. (Zádori, 66.), Kalmár F. (Galacs, 60.). Megbízott vezetőedző: Virágh Ferenc
Gólszerzők: Germán (54.), ill. Kalmár (41.)

Miután a hétközi fordulóban idegenben kikapott a Dorogtól, vasárnap este hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el az újonc és a hét során edzőt is váltó Tiszakécske ellen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában, pedig nyilvánvalóan a győzelem lett volna a csapat célja. 

Az első félidőben a két csapat összességében kiegyenlített játékot játszott egymással, és bár a félidő első felében a Szeged támadt többet, a 41. percben a Tiszakécske szerezte meg a vezetést: Kalmár Ferenc a szegedi kapus, Molnár-Farkas Tamás feje fölött emelte át labdát. (0–1)

A második félidő elején nagy erőkkel igyekezett egyenlíteni a Szeged, amire nem is kellett sokat várni: az 54. percben Gréczi Márton beadását Germán Tamás fejelte az ellenfél kapujába. (1–1)

A 70. percben aztán lett volna lehetőség a vezetést is átvenni, ez azonban csak lehetőség maradt: miután Kővári Róbertet a tizenhatoson belül buktatták, és Germán Tamás már nem volt a pályán, a bíró által befújt tizenegyest Gajdos Zsolt rúgta, meglehetősen gyengén, Holczer Ádám kapus simán fogta is. Maradt a döntetlen.

Aztán a meccs végén már akár azt is érezhette a néző, hogy érik egy újabb szegedi gól, hiszen alapvetően a hazai csapat dominált és a Tiszakécske kapuja körül folyt a játék, újabb gólt nem sikerült rúgnia a püspöki csapatnak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia következő meccse idegenben lesz: egy hét múlva vasárnap a Haladás ellen lépnek pályára.

A teljes meccset itt nézheti meg, akinek ilyesmihez van kedve:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci labdarúgás NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szent Gellért Fórum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés