Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Márton Anita életében először hagyta ilyen sokáig egyedül a kislányát, Nagy Péter gasztrokalandokat is átélt: ilyen volt Tokió a szegedi olimpikonoknak – Itt a Szeged Podcast 54. adása!
Szegeden 2021. augusztus 13. 21:26

Márton Anita életében először hagyta ilyen sokáig egyedül a kislányát, Nagy Péter gasztrokalandokat is átélt: ilyen volt Tokió a szegedi olimpikonoknak – Itt a Szeged Podcast 54. adása!

Olimpia, olimpikonok, Észak-Korea, JATE Klub, SZOTE Klub, és a nagy kérdés: hol lehet Szegeden élő koncerteket hallgatni?

Véget ért a 2020-as tokiói olimpia. 2021 nyarán. A részletekbe belemenni már felesleges, mindenki tudja és mindenkinek a könyökén jön a ki a nyomorult koronavírus-világjárvány. A szegedi sikerekkel viszont nem lehet betelni, pláne most nem, amikor már mindenki itthon van, és beszélgethetünk olimpikonjainkkal, megkérdezhetjük tőlük, hogy hogyan érezték magukat, mennyire elégedettek az eredményükkel, milyen volt Tokió úgy általában, és hogy hogyan tovább ezután.

Éppen ezért a Szeged Podcast következő adásaiban igyekszünk beszélgetni minden olyan szegedi sportolóval, aki kint járt az olimpián, egy adásba belesűríteni őket viszont butaság lenne, így ezúttal Márton Anita súlylökővel és Nagy Péter súlyemelővel beszélgettünk, akiktől többek között megtudtuk például, hogy milyen másfél napnyi utazást követően alig pár óra múlva már versenyezni, mennyire voltak zavaróak a covid-szabályok, hogyan buzdították és ünnepelték őket az itthoniak, de például az is szóba kerül, hogy Nagy Peti mint nem mert megkóstolni a 0–24-es étteremben.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 054 · 2021.08.13.

Az olimpikonok után Észak-Koreáról és Türkmenisztánról, majd a JATE Klubról szóló, csütörtöki cikkünk kapcsán a legendás klubról kérdéses jövőjéről beszélgettünk. (Az adásfelvétel pillanatában még nem ismertük az egyetem álláspontját, amit itt lehet elolvasni.)

Hallgassa, aki úgy érzi, ez az adás is pontosan olyan szórakoztató, mint az előzők! Jövő héten egy rövid nyári szünetet tartunk, legközelebb két hét múlva jelentkezünk.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bezárás buli élőzene felszámolás Gedzo Jate Klub klub koncert Kovács M. Norbert Márton Anita Nagy Péter podcast súlyemelés súlylökés Szeged Podcast Szegedi Tudományegyetem szórakozóhely SZTE Tokió 2020 tokiói olimpia Universitas Nonprofit Kft.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés