Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. augusztus 4. 16:16

Ingyenes nyári tábort szerveznek a tarjáni gyerekeknek

A tábor augusztus 9. és 13. között lesz Szegeden a Csongor Téri Közösségi Házban, minden nap 7 órától 16 óráig.

Hirdetés

Olyan családok jelentkezését várják, akik szűkös anyagi lehetőségeik miatt nem tudják nyaralni vinni vagy más nyári táborba küldeni a gyerekeiket.

Az „Öt legjobb gyerekprogram – Nyári táborral” rendezvény szervezői azt írják, a tábor öt napján, öt különböző érdekes és izgalmas programmal várják a gyerekeket.

  • Hétfőn az ismerkedésé, közös játékoké lesz a főszerep. 
  • Kedden a Szegedi Vadaspark lakói várják az állatbarát gyerekeket egy kis kalandozásra. 
  • A szerdai napon mindenki „megőrülhet” kicsit, hiszen a Crazy Jump tranbulinparkba ugrálhatják ki magukat a gyerekek.
  • Csütörtökre érdemes naptejjel készülni, mert a Napfényfürdő Aquapolis Szeged csúszdáin és medencéiben hűsölhetnek majd a kicsik. A legizgalmasabb mégis az, hogy a Szegedi Városnéző Kisvonat fogja a gyerekeket szállítani. 
  • A tábor utolsó napján, pénteken egy izgalmas sorversennyel, majd egy felejthetetlen tini discoval zárjuk ezt a csodás öt napot, amire reményeink szerint sokáig emlékezni fognak ezek a gyerekek.

A táborra jelentkezni a napfenytaborszeged@gmail.com emailcímen lehet a szülők elérhetőségével, a gyerekek nevének és életkorának megjelölésével, valamint a lakcímmel lehet.

A szervezők várnak minden olyan, kizárólag tarjáni gyerek jelentkezését, akiknek ez az öt nap lesz a nyár legjobb programja. A helyek korlátozott számban érhetők el, ezért csak a regisztráció sorrendjében tudnak helyet biztosítani.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ingyenes nyári tábor Tarján
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés