Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Olasz Anna: Versenyfüggő, mi mindenen gondolkodom úszás közben; néha éneklek is
Ziccer 2021. augusztus 3. 17:35

Olasz Anna: Versenyfüggő, mi mindenen gondolkodom úszás közben; néha éneklek is

Azon is szokott gondolkodni, milyen sütit enne, muszáj is másra is figyelni, hogy a végén, amikor tényleg koncentrálni kell, legyen hozzá elég erő.

Hirdetés

Olasz Anna magyar idő szerint 23 óra 30 perckor rajtol el női tíz kilométeren. A Haász Szegedi Úszó Egylet versenyzője még július 22-én nyilatkozott a Szeged Podcastnek, ennek a beszélgetésnek a részleteit elevenítjük fel.

Lebomló pohárból iszik izotóniás italt energiazselével, amit egy pecabotszerű dologgal nyújtanak be neki. Két másodperc alatt megissza. Közben háton úszik, majd megy tovább.

– Iszonyatosan be szokott dagadni a szemem az úszószemüvegtől. Nekem ez az egyik legnagyobb kihívás. Igaz, a végén ezt már nem érzem – mondta Olasz Anna, aki azt is elmondta, néha egy-egy karcsapáson múlik egy-egy helyezés. Anna napsütésben szeret a legjobb úszni, huszonöt fokos vízben. – A legtöbb hely, ahol úszunk sajnos nem ilyen... Tokióban harminc fokos lesz a tenger öböl, ahol úszni fogunk. Huszonöt versenyző indul, nagyon szoros lesz a verseny, húszan nagyon jók.

A formájáról azt mondta az öt évvel ezelőtti formáját össze sem lehet hasonlítani az ideivel. – Remélem, Tokióban leszek igazán csúcsformában. Célom a pontszerzés, de végezzek minél előrébb!

Hallgassák meg (újra) a teljes beszélgetést! A műsorvezetők Gedzo és Kovács M. Norbert.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Haász SZUE hosszútávúszás Olasz Anna olimpia Tokió Tokió 2020 tokiói olimpia úszás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés