Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. augusztus 2. 15:15

Garai Szakács László: Mi ez, ha nem elmebaj?! Orbán Viktor megválaszolja a konzultációt

Majd beborítékolja, és minden bizonnyal postára is adja. Hallgassuk meg egymást! – erre kér minket. Miniszterelnök úr, maguk hallgassanak meg végre tényleg minket!

Hirdetés

Itt van két fénykép Orbán Viktor Facebook-oldaláról. Két fénykép, ami világosan mutatja azt, amit nagyon régóta lehet tudni: nincs már semmilyen kontroll, a miniszterelnök pont úgy nem veszi észre magát, mint kommunista elődjei, és pont úgy is viselkedik, mint ők. Rákosinak még ki kellett állnia a búzamezőbe, Orbánnak már nincs erre szüksége, anélkül csinálhat önként hülyét saját magából, hogy ki kellene mennie a napra napszúrást kapni – erre mindenképpen jó a huszonegyedik század.

Egyetért a saját konzultációs kérdéssorával, majd látványosan beborítékolja. Remélem, lesz arról külön Facebook-videó is, hogy leballag a postára feladni. Azt még oda lehetne rakni a többi valóságvideó mellé. Szépen mutatna ott.

Szóval, áll a főnök a postán a sorban, felismerik, előreengedik, de ő szerényen azt mondja, kivárja a sorát. Majd a postai dolgozó közepesen őszinte gesztusokkal átveszi tőle a borítékot. Még az is lehet, elintézi a csekkeket, ha már ott van. Hiszen már Népszavát is vett, tudja, milyen az átlagemberek élete. Csakhogy ez az egész elképzelt valóság, de már a második fotó is ékes bizonyítéka annak, hogy Orbán Viktor mennyire felelőtlen, mennyire nem érdekli az ország, azaz a saját pénze: az a boríték díjhiteles, azaz neki nem kell fizetnie feladási díjat, ellenben mindenki másnak igen: azt a borítékot, a feladási díját mi, közösen fizetjük ki.

Miközben „kiváló” konzultációját számítógépen vagy bármilyen okoseszközön kitölthetné. Csakhogy ilyeneket nem használ Orbán Viktor – állítólag. Néha kezébe adnak egy-egy ilyen cuccot, azt már tudja, hogy egy szelfinél hova kell nézni, de tényleg úgy néz ki, ahogy az ország vezetéshez nem ért, úgy ezeknek az eszközöknek a használatához sem.

És közben lehallgattatja a neki nem tetszőket, ez a dolog kiderül, és még mindig hivatalban van. Esze ágában sincs lemondani, sem ő, sem a körülötte lévők nem is értik, miért kéne ezt megtenniük. És hogy erről a Pegasus-ügyről elterelje a figyelmet, kitalálja ezt a homofób konzultációt. Amit tollal tölt ki, és a kérdőívet aztán postára adja.

Szégyen. Az egész.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Garai Szakács László jegyzet nemzeti konzultáció Orbán Viktor vélemény
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés