Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. augusztus 1. 09:00

Öt órát kell várni a röszkei határon a be- és a kilépő oldalon is

Nyár van.

Hirdetés

A szabadságukról Nyugat-Európából hazatérő és a nyaralásból visszainduló vendégmunkások miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen vasárnap délelőtt – közölte a rendőrség.

Az autóval Szerbiába tartóknak és az onnan érkezőknek egyaránt öt órát kell várakozniuk.

Az autópálya-határátkelőhely belépő oldalán az autóbusszal érkezőknek négy-, a kilépőn kétórás a várakozás.

Intenzív a forgalom a röszkei közúti átkelőnél, ahol Szerbia felé egy-, a belépő irányban kétórás a sor, és Ásotthalomnál is, ahol mindkét irányban kettő órát kell várni

A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felé igénybe vehető a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhely, mindkettő 7-től 19 óráig üzemel.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen Románia irányban három órát kell várakozni a határátlépésre, a belépő oldalon egyórás a sor. A nagylaki közúti határátkelőhely kilépő oldalán kettő órát kell várakozni.

A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés