Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Deja Vu Fesztivál: kevesebb mint egy hét múlva kitör a 90-es évek őrülete Szegeden
Művház 2021. július 30. 15:10

Deja Vu Fesztivál: kevesebb mint egy hét múlva kitör a 90-es évek őrülete Szegeden

Több mint egy év kihagyás után, 2021. augusztus 5-6-7-én visszatérnek a 90’-es 2000-es évek legendái, és a Deja Vu Fesztivál megnyitja Szegeden a fesztiválszezont.

Hirdetés

Három napra az újszegedi Partfürdő lesz a világ közepe, hiszen olyan formációk is érkeznek a Deja Vu Fesztiválra, akiket eddig még soha sem látott a szegedi közönség.

Szegedre jön a t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada és a közönség tombolhat Whigfield hatalmas bulijára is. Persze nem kell aggódni, a már jól megszokott külföldi és hazai sztárfellépők is ott lesznek, hogy minél emlékezetesebb legyen az időutazás

– írják a szervezők.

„Sok száz rendezvénnyel és több évnyi tapasztalattal a hátunk mögött azt gondolom, hogy 2021-ben a Deja Vu Fesztivál kicsit olyan lesz nekünk szervezőknek, mintha valami teljesen újat alkottunk volna Nektek. Izgatottunk várjuk a kapunyitás pillanatát, a fesztiválélményeket, az elkapott boldog pillantásokat. Az idei évben számos környezettudatos és egészségvédelmi újítással készültünk: REpohár rendszert vezettünk be és érintésmentes fizetőrendszert alakítottunk ki hogy minél kevesebb legyen az érintkezések száma” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója.

 

Az időpont tehát 2021. augusztus 5-6-7-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott vagy a 2020-as átregisztrált jegyek. A fesztiválon csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt.

Jegyek a rendezvényre korlátozott számban még elérhetőek a fesztivál honlapján.

„A 70-es, 80-as évek partyarcai, 90-es és 2000-es évek félistenei készen álltok? Találkozunk augusztus első hétvégéjén a Deja Vu-n, ahol idén sem lehet más a szlogen, mint hogy Legyünk együtt újra 18 évesek!” – írják a szervezők a fesztiválozóknak a közleményükben.

Íme, a fesztivál pénteki beharangozó videója a fesztiválfelelősök, Gedzo és Levi videós eligazításával és az élőben jelentkező Basshunterrel, aki pénteken áll színpadra:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Deja Vu Fesztivál Cascada fesztivál
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés