Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. július 30. 14:18

Újra a Dóm téren a három éve már óriási sikert aratott Apáca Show

Képriport
Szemkápráztató ruhák, fülbemászó dallamok és igazi sztárkavalkád jellemzi az idei évadban három estére újra visszatérő közönségkedvenc musicalt, az Apáca show-t.

Hirdetés

A ’90-es évek ikonikus vígjátékának színpadi változatát a Dóm téren láthatta először a magyar közönség. A darab nemcsak a Broadway-n aratott hatalmas sikert, a szabadtéri nézői is rajongásig megszerették, így nem csoda, hogy a darab visszatért Szegedre.

A nagysikerű produkciót Szente Vajk rendezi. A darabban Feke Pál, mint Eddie Souther rendőrtiszt, Alföldi Róbert pedig gengszterként, Curtis Jackson szerepében láthatjuk.

A diszkódívát, Deloris Van Cartier-t Sári Évi játssza, míg a neki rejtekhelyet biztosító szigorú zárdafőnöknőt Janza Kata alakítja. O’Hara atyát ezúttal is Csonka András játssza.

A rendező Szente Vajk, a Szegd Televízió Körút című műsorában elmondta a színészek már nagyon várják az előadást, hisz 2018-ban óriási siker volt Szegeden a darab és azt a minőséget mindenképpen meg szeretnék most is ismételni. Az Apáca Show számtalan okból szerethető, jó a zene, jó a történet, amely azt mutatja be, hogyan hatnak az emberek egymásra – tette hozzá a rendező.

A női főszerepet Sári Évi játsza, aki elmondta, mind a két karakter kedveli, de inkább Deloris áll hozzá közelebb. Szerinte a mostani játéka sokkal éretteb lesz majd 2018-hoz képest, hisz a három év alatt sokat fejlődött, sok szerepet áljátszott, ami hatással volt rá. Hozzátette, hogy imádja a filmet, számtalanszor látta már. Azonban nem Whoopi Goldberget akarja leutánozni, hanem saját karaktert épít.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Apáca Show Szegedi Szabadtéri Játékok Szente Vajk Sári Évi
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés