Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. július 27. 07:15

A selejtezővel kezd a Szedeák az Európa-kupában

Augusztus 19-én sorsolnak, a selejtezőben a negyeddöntők szeptember 28-án, az elődöntők másnap, a döntők október elsején lesznek.

Hirdetés

A Naturtex-SZTE-Szedeák pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a férfi kosárlabda Európa-kupában – írja az MTI-re hivatkozva az nso.hu.

A magyar szövetség hétfői híre szerint főtáblás lesz majd maximum 14 olyan csapat, ami vesztesként átkerül a Bajnokok Ligája-selejtezőből a második számú FIBA-sorozat mezőnyébe, és 14 másik együttes is, ezek között szerepel a magyar bajnokság előző ezüstérmese, a Szolnok.

Ehhez a 28 csapathoz csatlakozik az a négy, amelyik sikerrel veszi meg a selejtezőket. A selejtezők minden ágát egy-egy helyszínen játsszák, a továbbjutás mindig egy mérkőzésen dől el. A sorsolás augusztus 19-én lesz, a negyeddöntőket szeptember 28-án, az elődöntőket másnap, a döntőket pedig október elsején játsszák.

Ha olyan együttesek esnek ki a BL-selejtezőből, amik nem vállalták az Európa-kupa-indulást, úgy a selejtező döntőiben vereséget szenvedő csapatokból kezdik el feltölteni a helyeket.  

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kosárlabda Naturtex-SZTE-Szedeák
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés