Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Deja Vu Fesztivál: Gedzo és Levi valamit nagyon benéztek, de péntekig mindent megoldanak, akkor jön A Nagy Bejelentés
Művház 2021. július 27. 08:00

Deja Vu Fesztivál: Gedzo és Levi valamit nagyon benéztek, de péntekig mindent megoldanak, akkor jön A Nagy Bejelentés

A fesztivál, ami tavaly kétszer is elmaradt a járvány miatt, idén talán minden korábbinál durvább programmal érezik.

Hirdetés

Az elmúlt 8 év során hol a Postás-pályán, hol a Szegedi Partfürdőn rendezték meg a Deja Vu Fesztivált, nem csoda hát, ha még maguk a házigazdák is megkavarodnak néha egy kicsit, hogy hol is lesz az éppen aktuális buli. Így járt a két fenegyerek, Gedzo és Levi is, akik az alábbi videó tanúsága szerint szépen rendberakták a Postás-pályát, amikor megtudták A Főnöktől, hogy az idei buli a Szegedi Partfürdőn lesz.

Na, de okozhat ez problámát két ilyen csodálatos férfinak? A Főnök bevette, hogy minden oké, így van a srácoknak még pár napjuk, hogy a valódi helyszínt is alaposan kipucolják, így persze nem is kapkodják el a dolgot: péntekre minden meglesz, és addig még néhány sör is belefér!

De de mi lesz pénteken?! Na, ezaz, amiről a fenti videó valójában szól. 

Pénteken ugyanis Nagy Bejelentés lesz a Partfürdőn a jövő héten kezdődő fesztivállal kapcsolatosan. De hogy mit jelentenek be a sajtó munkatársai előtt Gedzóék, az egyelőre még titok, addig viszont lehet szurkolni nekik, hogy tényleg mindennel elkészüljenek!

A Deja Vu Fesztivált idén augusztus 5-6-7-én rendezik az Szegedi Partfürdőn, az időutazós fesztiválon fellép többek között a Culture Beat, a Groove Coverage, a Cascada, Danzel, Alice DJ, Basshunter, Whigfield, és érkezik Oroszországból a T.A.T.U. is Julia Volkovával. A magyarok közül ott lesz az elmaradhatatlan Kozmix, az Animal Cannibals, az UFO, Kozso és az Ámokfutók, a Kerozin, a Shygys, Csordás Tibi és a Fiesta, Sterbinszky, Náksi, Bárány Attila, DJ Dominique, Erős vs. Spigiboy, és lesz Wannabe XXL-buli is a Partfürdőn a három nap alatt.

A napijegy 7 ezer 990 forint, további részletek és jegyvásárlás miatt a dejavufestival.hu-ra érdemes kattintani.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Alice Deejay Animal Cannibals bejelentés buli Cascada Culture Beat dance Danzel Deja Vu Fesztivál fesztivál Gedzo Kozmix nosztalgia partfürdő pop UFO Whigfield
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés