Hirdetés
Hirdetés
 • Kezdőlap
 • Hírek
 • Művház
 • Különleges fényeket hoz a szegedi éjszakába a szülinapos Rádió 88: Bagossy-koncert a Partfürdőn, ajándékdömping, és nyáron még soha nem látott fények Szeged belvárosában
Művház 2021. július 22. 11:50

Különleges fényeket hoz a szegedi éjszakába a szülinapos Rádió 88: Bagossy-koncert a Partfürdőn, ajándékdömping, és nyáron még soha nem látott fények Szeged belvárosában

Idén úgy ünnepelheti meg a születésnapját a város kedvenc rádiója, ahogy azt már tavaly is szerette volna.

Hirdetés

A Bagossy Brothers Company jelenleg az ország egyik legnépszerűbb zenekara, akik idén a Szegedi Ifjúsági Napokra nem tudnak eljönni, ezért vállalták be, hogy augusztus 8-án, a Rádió 88 születésnapján élő koncertet adnak a Szegedi Partfürdőn.

Mivel a minden évben 8. hónap 8-án tartott születésnap idén vasárnapra esik, így a rendezvény műsorát a rádiósok úgy állították össze, hogy akinek hétfőn reggel már fontos dolga van, az is kényelmesen részt tudjon venni az ünneplésben.

Tartalmas lesz a program

 • A vendégeket a rádiósok 16 órától várják a Szegedi Partfüdőn, akik a Belvárosi híd felöli bejáratnál tudnak majd bejutni a területre. A koncert helyszíne a SZIN-en megszokott nagyszínpad területe lesz.
 • 17:30-tól a szegedi fiatalokból álló Chimpull zenekar lép fel,
 • majd a Rádió 88 egyik munkatársa, Szeder Réka Rádiót hallgatók, hallgatok című slam poetry előadása következik,
 • 18 óra után pedig a CypoCircus zenekar valószínűleg őrült hangulatú élő koncertjére lehet majd bulizni.
 • Mikos Ákos, a 88 az egyik volt műsorvezetője is ott lesz születésnapon, ő szintén egy saját slam-szerzeményt ad elő, Boldog születésnapot Rádió 88 címmel.
 • 19:30-kor pedig színpadra lép a Bagossy Brothers Company, akik minden ismert slágerüket eljátsszák.

 • 21:00-kor pedig kezdődik az ajándéksorsolás.

Merthogy a születésnapra ajándékokkal is készül a Rádió 88: a belépés után mindenki kap a Szegedi NapozóVálogatott tagjaitól egy maszkot, ami nem az utóbbi időben jól ismert szájmaszk, hanem egy karton papírra nyomtatott teljes arcot eltakaró álarc lesz. Ezek az álarcok a Bagossy Brothers Company koncert alatt, az Olyan ő című szám idején kerülnek majd főszerepbe: a dal aki az arca elé tartja a maszkot, az együttes videoklipjében érezheti magát. Sőt, a maszkoknak további szerepük is lesz, hiszen ezek egyedi sorszámmal ellátott ajándékutalványok is lesznek egyben. Ezeket az utalványokat pedig a koncert után, 21 órakor fogják kisorsolni, és akit kisorsolnak és tud válaszolni a műsorvezető által feltett kérdésre, az megkapja az álarchoz tartozó ajándékot, amit a Rádió 88 partnerei ajánlanak fel. 

A születésnap alatt a vendégek minden Rádió 88-műsorvezetővel találkozhatnak, akik örömmel vállalnak egy fotót vagy pár perces beszélgetést, így néhány kulisszatitokra is fény derülhet.

Különleges fények az éjszakában!

A születésnapokon általában szokott lenni tűzijáték, hogy azzal koronázzák meg az ünnepet, és azok is részesei legyenek a napnak, akik nem tudnak részt venni a konkrét eseményen.

A Rádió 88 éjszakai fényei viszont nem tűzijátékok lesznek, hanem olyan különleges meglepetéssel készül a rádió, ami még nem volt Szegeden.

A Bagossy Brothers Company koncertje 21 órakor ér véget, majd gazdára találnak az ajándékok, 22 óra környékén pedig elindulnak haza a vendégek, akik közül a nyári hétvége miatt valószínűleg sokan sétálnak majd keresztül a hídon és a belvárosban. De a Rádió 88 különleges ajándéka nem csak nekik szól, hanem minden szegedinek:

egy éjszakára visszakapcsolják ugyanis Szeged karácsonyi fényeit a Belvárosi hídon és a Tisza Lajos körúton! Minden bizonnyal különleges látvány lesz a nyári éjszakában az eddig csak télen látott fényáradat.

Rádió munkatársai pedig azt kérik mindenkitől, hogy készítsenek minél több fényképet, hogy így mutathassák meg, milyen szép a szegedi Rádió 88-as születésnapi éjszaka.

Kedvezményt ad a SZIN!

A születésnapra a jegyek értékesítése már megkezdődött, így aki a leggyorsabb, az igazán kedvezményesen tudja megvásárolni a jegyét.

A SZIN szervezői pedig azoknak is kedvezményes jegyet kínálnak a születésnapra, akik rendelkeznek a 2021-es fesztiválra érvényes bérlettel. A jegyeket a szin.org oldalon vagy a radio88.hu oldalról is meg lehet vásárolni.

A Rádió 88 tehát egy igazán tartalmasnak tűnő születésnappal készül, így aki nem akar lemaradni, vagy nem akarja a szerencsére bízni, hogy nyer-e jegyet addig a Rádió 88-ban, annak érdemes már most megvenni a jegyét.

Emellett pedig fontos tudni, hogy a koncert területén a repohárrendszer működik majd, készpénzzel pedig nem lehet majd fizetni sem az italokért, sem az ételekért, bankkártyát vagy a festypaykártyát kell majd használni a vásárlásokra.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bagossy Brothers Company Belvárosi híd Chimpull fények Gypo Circus koncert partfürdő rádió Rádió 88 rádióadó rádiózás Szegedi Ifjúsági Napok SZIN SZIN 2021 születésnap zene
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés