Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2021. július 16. 13:44 Forrás: police.hu

Szerelmi ígéretekkel több milliót csalt ki idős férfiaktól egy szegedi nő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai elfogtak egy 33 éves nőt, aki időskorúakat csapott be, hogy vagyonukat megszerezze.

Hirdetés

A helybeli nő 2017-től a világhálón ismerkedett össze idősebb férfiakkal, majd a vagyonuk megszerzése érdekében, őket hamis szerelmi ígéretekkel, és megtévesztő alkalmi találkozókkal hálózta be. A sértettek a hosszú hónapok alatt, több millió forintot adtak át a csábítónak.

A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy a nő 2018 és 2020 között, több olyan szegedi albérletbe is beköltözött, amelyeket idősök hirdettek. Az albérleti díjakat azonban nem rendezte és a főbérlők nevében szolgáltatói előfizetéseket kötött, amelyek szintén kiegyenlítetlenek maradtak, ezzel több százezres kárt okozott.

A szegedi rendőrök a feltételezett elkövetőt szerdán, a kora reggeli órákban elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, végül kezdeményezték letartóztatását.

Vele szemben többrendbeli kifosztás bűntett és üzletszerűen, nagyobb értékre elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.  

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: letartóztatás Szegedi Rendőrkapitányság kifosztás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés