Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Indul a szabadtéri mozi a Partfürdőn, Bridget Jones és a Csinibaba várja a szegedieket
Szegeden 2021. július 16. 09:05

Indul a szabadtéri mozi a Partfürdőn, Bridget Jones és a Csinibaba várja a szegedieket

Sikerfilmek a szabad ég alatt: indul a Belvárosi Mozi és a Partfürdő ingyenes szabadtéri mozija. Ma este 9 órától a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! című filmet vetítik, vasárnap este 9 órától pedig a Csinibaba poénjain röhöghetünk és élvezhetjük a 60-as évek zenéit.

Hirdetés

Pléd, párna, szúnyogirtó, „ellátás” – ezekről magunknak kell gondoskodnunk, a filmeket pedig a Belvárosi Mozi szállítja.

És amit láthatunk most hétvégén:

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!

Amikor utoljára találkoztunk Bridget Jonesszal, éppen megtalálta a boldogságot. Mostani történetünk kezdetén immár hat isteni hete a tökéletes álompasi, Mark Darcy barátnője, és még álmodni sem tudna szebb időszakot az életében. Vagy mégsem így van?! Bridget ugyanis még mindig a régi, tehát kételkedik önmagában, elemzi minden kósza gondolatát, karriert épít és persze veszettül számolja a kalóriákat. És ami a legnagyobb trauma számára: miután megtalálta a tökéletes férfit, most már az a baja, hogy valahogyan meg is kellene tartania.

Csinibaba

1962. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá' (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat. Közben a KISZ meghírdeti a Ki-mit-tud-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet. Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett.

A további időpontok és filmek:
Július 23. péntek: Shrek a vége, fuss el véle
Július 24. szombat: Derült égből szerelem
Július 31. szombat: Kontroll
Augusztus 1. vasárnap: BÚÉK

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi Mozi mozi partfürdő
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés