Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. július 14. 17:28 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: utasbiztosítás, benzinár és időjárás

A Szeged Televízió hírháttér műsorában szerdán este vendég lesz Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének vezetője, Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője és Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.  Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • Most egyáltalán nem ajánlott utasbiztosítás nélkül külföldre indulni a folyamatosan változó járványhelyzet miatt. Tanácsokat arról, hogy hogyan előzzük meg a nem kívánatos anyagi károkat, Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének vezetője ad nekünk.
  • Kimagasló, 51%-os adót szednek be egy liter benzin után Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy többet fizetünk az államkasszába, mint az üzemanyagért önmagában. Az olajár-emelkedésről Bujdos Eszterrel, a holtankoljak.hu ügyvezetőjével beszélgetünk.
  • Ami 20-30 évvel ezelőtt még kánikulai időszaknak számított, azt ma már enyhülésként éljük meg. Most 40-ről 30 fokra csökkenhet a hőmérséklet. Dr. Pintér Ferenccel, a Meteo Klinika igazgatójával beszélgetünk a front egészségügyi hatásairól.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégeket a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit kérdezi.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit hírháttér műsor Szeged Televízió Téma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés