Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Ásványvíz az MSZP Szolidaritási Alapjából: Szabó Sándor és csapata hamar végzett a vízosztással
Szegeden 2021. július 14. 13:31

Ásványvíz az MSZP Szolidaritási Alapjából: Szabó Sándor és csapata hamar végzett a vízosztással

Képriport
Pillanatok alatt elkapkodták azt a több mint 300 üveg ásványvizet, amit Szeged országgyűlési képviselője is segítői osztottak szét szerda délelőtt a Kárász utcán.

Hirdetés

A nagy meleg ellenére sokan sétáltak szerda délelőtt a Kárász utcán. Szinte mindenki örömmel fogadta a felé nyújtott ásványvizes palackot – gyorsan fogyott a kikészített mennyiség.

Szabó Sándor képviselő két palack átadása között elmondta, az akcióval az a céljuk, hogy ebben a kánikulában felhívják a figyelmet a folyamatos vízutánpótlásra. Hozzátette, elsősorban az időseknek fontos, hogy az egészségük megőrzése érdekében fogyasszanak megfelelő mennyiségű folyadékot.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Az akciót az MSZP által létrehozott Szolidarítási Alapból finanszírozták. Ezt az alapot a párt országgyűlési képviselői hozták létre, a fizetésemelésüket ajánlották fel karitatív célokra. Már eddig is számos akció anyagi fedezetét biztosították innen, vásároltak már védőfelszereléseket szociális intézményeknek, valamint rászoruló családoknak juttattak élelmiszercsomagokat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: MSZP országgyűlési képviselő Szabó Sándor vízosztás ásványvíz hőség Kárász utca Szénási Róbert Tóth Károly
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés