Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Tóth Péter: A kamupártok most is az állami támogatásokért indulnak, nem lehet ezeket komolyan venni
Szegeden 2021. július 14. 10:25 Forrás: Szeged Televízió

Tóth Péter: A kamupártok most is az állami támogatásokért indulnak, nem lehet ezeket komolyan venni

Két bejelentett indulója van az ellenzéki előválasztásnak a Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületben: Tóth Pétert a Jobbik indítja és őt támogatja az LMP és a Demokratikus Koalíció is, míg Mihálik Edvin a Momentum, a Párbeszéd, az MSZP támogatásával indul. A Téma vendége a jobbikos jelölt volt.

Hirdetés

Nagyobb a politikai tapasztalata – ez lehet Tóth Péter előnye Mihálik Edvinnel szemben Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében, a jobbikos képviselőjelölt szerint. Tóth erről a Szeged Televízió Téma című műsorában beszélt, ahol Balogh Judit hírigazgató arról is kérdezte, múlhat-e azon a 2022-es ellenzéki győzelem, hogy az ellenzéki összefogáson túl indulnak más kis pártok is. Tóth Péter erre azt felelte, súlytalanok ezek a pártok, szerinte azt is meg kell érteni a választóknak, hogy a jövő évi választás arról szól, marad-e a Fidesz hatalomban, vagy le lehet-e váltani. Leváltani pedig csak az összefogásban részt vevő pártok tudják.

„A harmadik utas vélemények a Fidesz érdekeit szolgálják!” – jelentette ki a jobbikos jelölt. Balogh Judit azt is megkérdezte, mi számíthat valójában a 2022-es választáson, a jelölt ismertsége vagy az országos kampányok jelentősége.

Nézzék meg a teljes beszélgetést!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Demokratikus Koalíció ellenzék ellenzéki összefogás előválasztás Jobbik LMP – Magyarország Zöld Pártja Szeged Televízió Téma Tóth Péter választás 2022
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés