Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. július 13. 20:10 Forrás: 24.hu/telex.hu

Etikai vizsgálatot kért a MOL-Pick Szeged Nagy László ellen

A szegedi klub a héten a Magyar Kézilabda Szövetség fegyelmi bizottságához fordult, és hivatalos vizsgálatot kezdeményeztek Nagy László ellen.

Hirdetés

A múlt héten robban ki a botrány, mégpedig azért, mert Nagy László a Telekom Veszprém sportigazgatója a bajnoki döntő második mérkőzése előtt, június 4-én üzenetet küldött Bodó Richárdnak, a MOL-Pick Szeged válogatott balátlövőjének, hogy beszélni szeretne vele. A Veszprém sportigazgatója belekeverte az ügybe a Bodót képviselő menedzserirodát, majd azt állította, nem átigazolásról szólt a megkeresés.

A Pick Szeged egy kemény hangú közleményt adott ki, amelyben zavarosnak és érthetetlennek nevezte Nagy László az üggyel kapcsolatos magyarázkodását és inkorrektséggel vádolták a sportvezetőt.

A klub a közleményben azt írta, lezártnak tekintik az ügyet, azonban kiderült, hogy ez nincs így, mivel a szegediek megkeresték a Magyar Kézilabda Szövetség fegyelmi bizottságát, és hivatalos eljárást kezdeményeztek. A Pick Szeged úgy indokolta meg az eljárást, hogy nem a médián keresztül szeretne üzengetni, hanem hivatalos mederben szeretnék tisztázni az ügyet.

A tisza-parti gárda vezetése úgy véli, Nagy megsértette az etikai kódexet, mert Bodónak még 2022 nyaráig szól a szerződése, és egyébként is az időzítéssel volt elsősorban problémája a klubnak. A volt veszprémi játékos a közlemény óta nem cáfolta a szegediek állításait és nem is szólalt meg az ügyben.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Magyar Kézilabda Szövetség MOL-Pick Szeged Nagy László vizsgálat
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés