Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. július 13. 17:07 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: miért nem akarja a kormány megengedni a harmadik vakcina felvételét?

A Szeged Televízió hírháttérműsorában a Jobbik 2-es választókörzeti jelöltje, egy virológus és egy utazási tanácsadó lesz a vendég. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • Folyamatosak az egyeztetések az ellenzéki előválasztási jelöltekről. Csongrád-Csanád megye 2-es választókörzetében egyelőre úgy tűnik, ketten versengenek majd egymással – most Tóth Péter, a Jobbik jelöltje lesz a vendég.
  • Egyre több ország vizsgálja a harmadik oltás szükségességét, mivel ismét elkezdtek emelkedni a napi megbetegedések számai a Delta variáns miatt. Magyarország továbbra is elzárkózik ettől a lehetőségtől, még a kínai vakcinával oltott, nem védett emberek esetében is. Vajon miért? Ezt beszéljük át Duda Ernő virológussal.
  • Folyamatosan változnak az utazási szabályok, sok országban az egyetlen biztosnak tűnő helyzet, ha valakinek megvan az európai védettségi igazolványa. Borosné Hegyi Judit utazási tanácsadó a műsorunk vendége.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégeket a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit kérdezi.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Duda Ernő járvány Jobbik kínai vakcina koronavírus pandémia Sinopharm Szeged Televízió Téma Tóth Péter vakcina védőoltás világjárvány Borosné Hegyi Judit nyaralás utazás védettségi igazolvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés