Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. július 10. 15:55

Csütörtökig félpályás útzár lesz a Hargitai utcában az élelmiszerboltnál

Hétfőn és kedden az út egyik felén, szerdán és csütörtökön a másik oldalán dolgoznak. Így vágják át az utat.

Hirdetés

A közlekedés és a buszforgalom minden irányban biztosítva lesz az útátvágás alatt is. A forgalmi rend ideiglenes változásáról jelzőtáblák tájékoztatják a közlekedőket, a munkálatok ideje alatt 30 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben az érintett területen.

A Fülemüle–Hargitai utcai kereszteződés közelében zajló munka a Szeged, belterületi csapadékvíz-elvezetés III. és IV. ütem című (TOP-6.3.3-16-SG1-2018-00001) projekt része.

A tavaly novemberben elkezdődött fejlesztés Újszegedet, Kiskundorozsmát és Marostő városrészt érinti. A korszerű esővíz-elvezető csatornák építésére és a kiskundorozsmai Bánomkerti csapadékvíz-főgyűjtő csatorna felújítására, kapacitásának bővítésére nettó 1 milliárd 334 millió forintot fordít a szegedi önkormányzat. Ebből 1 milliárd 50 millió forintot tesz ki az európai uniós támogatás, 190 millió forint az önkormányzat saját forrása, és a Szegedi Csatornamű Társulat is hozzájárul a fejlesztéshez 94 millió forinttal.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bánomkerti esővízgyűjtő csatorna csatornázás Kiskundorozsma Marostő Újszeged útzár Fülemüle utca Hargitai utca sebességkorlátozás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés