Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Márton Anita januárban szülte kislányát, de ez nem tartja vissza attól, hogy a tokiói olimpián megpróbáljon a világ legjobb 12 súlylökője közé kerülni: itt a Szeged Podcast negyvenkilencedik adása!
Szegeden 2021. július 9. 21:30

Márton Anita januárban szülte kislányát, de ez nem tartja vissza attól, hogy a tokiói olimpián megpróbáljon a világ legjobb 12 súlylökője közé kerülni: itt a Szeged Podcast negyvenkilencedik adása!

Gedzo és Kovács M. Norbert a 40 fokban sem hagyják ki a heti dumaadagot.

Hirdetés

Olyan meleg van, hogy a fülünkre olvadt a fejhallgató, beleaszalódtunk a moziszékekbe, kicsit elkezdett leperegni a tapéta a falról, és néha még a szokásosnál is jobban össze-vissza beszéltünk, de ennek ellenére ezen a héten sem maradhatott el a méltán népszerű Szeged Podcast rögzítése. A friss adásban Márton Anita, olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok magyar súlylökő volt a vendégünk, aki közvetlenül a délutáni edzése előtt beszélgetett velünk, a többi között első gyermeke születésének körülményeiről, a szülés utáni első edzésekről, az olimpiai esélyekről, saját elvárásairól, az olimpia utáni terveiről, sőt arról is, hogy most akkor ő végül is szegedi vagy békéscsabai sportoló.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 049 · 2021.07.09.

Ezt követően az adás második felében Gedzóval az idei nyaralásokról, a durván elszállt árakról, a hőségről, a Copa América-döntőről, az Eb-döntőről, egy hétvégi, szegedi amerikaifoci-meccsről, a következő napok programjairól, sőt, még egy lehetséges negyedik járványhullámról, és még egy csomó mindenről beszélgettünk.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: atlétika Gedzo Kovács M. Norbert Márton Anita olimpia podcast súlylökés Szeged Podcast SZVSE Tokió Tokió 2020 tokiói olimpia
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés