Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. július 9. 15:38 Forrás: mti

Jelentős sorok alakultak ki a röszkei átkelőknél, már 2 óra a várakozási idő

A szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt intenzív a forgalom a röszkei autópálya- és közúti határátkelőhelyen - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken délután.

Hirdetés

Szabó Szilvia elmondta, a Szerbia felé személygépkocsival utazóknak mindkét átkelőnél kettő órát kell várakozniuk.

A hétvégén is jelentős forgalom várható, ezért érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felé igénybe vehető a kübekházi, a tiszaszigeti és az ásotthalmi közúti határátkelőhely, valamennyi 7-től 19 óráig üzemel - hívta fel a figyelmet.

A hétvégén kialakulhatnak sorok a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is. A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő nagylaki és kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is - mondta.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és a várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tudnak tájékozódni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: határátkelő közúti határátkelőhely Röszke torlódás vendégmunkás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés