Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Tóth Pétert indítja a Jobbik az előválasztáson Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében
Szegeden 2021. július 6. 09:47

Tóth Pétert indítja a Jobbik az előválasztáson Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében

Kezd kialakulni, milyen jelöltek közül válogathatnak a szegedi szavazók a szeptemberi ellenzéki előválasztáson, újabb politikus jelentette be az indulását Szegeden és a Homokhátságon.

Hirdetés

„Az a megtiszteltetés ért, hogy a Jobbik személyemet indítja Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében az előválasztáson” – írja Facebook oldalán a Csongrád-Csanád megyei Jobbik elnöke.

Tóth Péter már korábban, 2010-ben és 2014-ben is indult ugyanitt parlamenti mandátumért, de mindkét alkalommal a Fidesz jelöltje nyerte meg a kerületet. Az előző önkormányzati ciklusban, 2014 és 2019 között ő volt a Jobbik egyetlen önkormányzati képviselője a szegedi közgyűlésben, jelenleg pedig Szeged városközi kapcsolatokért felelős tanácsadójaként dolgozik.

A Szeged egy részét és a Homokhátságot magába foglaló kerületben rajta kívül Mihálik Edvin önkormányzati képviselő, Szeged Zöld város programért felelős tanácsnoka indul a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd támogatásával. Eredetileg a Demokratikus Koalíció jelöltje, Binszki József is itt mérkőzött volna meg az ellenzéki előválasztáson, de végül visszalépett és bejelentette, hogy a másik Szegedi kerületben indul el Szabó Sándor ellen.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Binszki József Demokratikus Koalíció előválasztás Jobbik Mihálik Edvin Momentum MSZP Párbeszéd Szabó Sándor Tóth Péter
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés