Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 30. 18:11

Körözi a rendőrség Szabó Bálintot

Czeglédy Csaba még 2017-ben perelte be Szabó Bálintot egy nyilatkozata miatt, aki eddig egy alkalommal sem jelent meg a tárgyaláson. A bíróság szerint a vádlott a bíróság eljárásának lefolytatását minden eszközzel megpróbálja meghiúsítani, ezért van szükség elfogására.

Hirdetés

Czeglédy Csaba a Facebook oldalán ezt írja:

Elfogatóparancsot bocsátott ki a bíróság Szabó Bálint, Lázár János nagy barátja, szegedi önkormányzati képviselő ellen, aki többek között arról „híres”, hogy elvégzi a Fidesz helyett a piszkos munkát Szegeden.

Szabó Bálint a PestiSrácoknak nyilatkozva rágalmazott meg engem és Botka Lászlót még 2017 őszén.

A vádlottak padján ülnek ezen cikk és egy másik írás miatt Huth Gergely, Füssy Angéla, Szarvas Szllveszter és Szabó.

Igaz, utóbbi csak ülne, mert évek óta akadályozza az ellene folyó eljárást.

A bíróság friss végzésében ez szerepel: „Rámutat a bíróság arra is, hogy dr. Szabó Bálint Gábor I.r. vádlott az eljárás során ez idáig önként egyetlen alkalommal sem jelent meg a kitűzött tárgyalásokon, megjelenését a bíróság a vele szemben már több alkalommal elrendelt rendőri elővezetés útján tudta a bíróság biztosítani. Erre figyelemmel a bíróság azt a következtetést vonhatta le, hogy I.r. vádlott a bíróság eljárásának lefolytatását minden eszközzel megpróbálja meghiúsítani.”

Úgy tűnik, a bíróság végleg megunta a Szabó trükközéseit, aki csak ahhoz bátor, hogy megkeserítse mások életét, de amikor felelősségre vonnák, elmenekül.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Czeglédy Csaba körözés per Szabó Bálint elfogatóparancs rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés