Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma kedden: Novák Katalin Szegeden a drogfogyasztást népszerűsítő szervezetekhez hasonlította a homoszexualitás témájával foglalkozó civileket
Szegeden 2021. június 29. 17:51 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: Novák Katalin Szegeden a drogfogyasztást népszerűsítő szervezetekhez hasonlította a homoszexualitás témájával foglalkozó civileket

A Szeged Televízió hírháttérműsorában Dunaújváros polgármestere, az Amnesty International szóvivője és a Magyar Orvosi Kamara képviselője a vendég. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • kirabolta a Fidesz-kormány Dunaújvárost – így fogalmazott annak kapcsán, a polgármester, hogy Göd után itt is meglépte a kormány, hogy elvette a település adóbevételének nagy részét azzal, hogy kiemelt gazdasági övezetet hozott létre Fejér megyében is. Korábban a Szeged közeli Algyő is veszélyben volt. Vendég: Pintér Tamás, Dunaújváros polgármestere.
  • Nem csitul a vihar a homofóbtörvény miatt, Novák Katalin a Szegedi Híradónak a drogfogyasztást népszerűsítő szervezetekhez hasonlította a homoszexualitás témájával foglalkozó civil szervezeteket. Vendég: Demeter Áron, az Amnesty International Magyarország képviselője. 
  • Érik az újabb botrány az egészségügyben, olyan kevés ügyeleti díjat kapnak az orvosok, hogy egyre többen gondolkodnak a felmondáson. Vendég: Svéd Tamás, a Magyar Orvosi Kamara képviselője.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégeket a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit kérdezi.

Nézze itt az élő adást!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Amnesty International Magyarország Balogh Judit Dunaújváros Magyar Orvosi Kamara Novák Katalin Pintér Tamás Szeged Televízió Téma Demeter Áron Svéd Tamás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés