Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 25. 18:38

Kánikulában a hangulat is izzott a Pósz Jenő utcai családi délutánon

Képriport
Hosszú kényszerszünet után pénteken délután ismét tudott közösségépítő családi programot rendezni a Pósz Jenő utcai tömbbelsőben a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány. Nagy volt a meleg, sokan voltak, nemcsak a levegő, a hangulat is izzott.

Hirdetés

Pótgyereknapnak indult végül vidám hangulatú családi nap lett a péntek délutánra hirdetett közösségi programból. A Pósz Jenő utca nemrégiben megújult tömbbelsőjében együtt szórakozott idős és fiatal.

Mészáros Tamás, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, a járványveszély miatt hosszú ideig nem lehetett közösségi programokat szervezni, amint erre lehetőség nyílt, azonnal nekiláttak megszervezni a péntek délutáni rendezvényt.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

A résztvevők nagy száma is bizonyította, hatalmas az igény az ilyen közösségi rendezvényekre.

– Kora délutánig több száz környékbeli jött el családostul. A nagy meleg sem tartott vissza senkit attól, hogy hosszú idő után ismét részese legyen egy ilyen közösségi élménynek – mondta az önkormányzati képviselő.

A hetet lezáró családi kavalkádon ugrálóvárral, ajándék vattacukorral, kézműves foglalkozásokkal várták a környék lakóit.

Eljöttek a bohócdoktorok, a sátrukban bárki tesztelhette látását, volt kutyás és taekwondo bemutató, lehetett könyvet csereberélni, csilámtetováltatni, vagy éppen megédesíteni a délutánt az édességpiacon.

A színpadon fellépet a Grimm-Busz Színház, a Csiga Duó, volt bűvészshow és bemutatkoztak a Fire Fantasy artisták.

– A hosszú bezártság idején döbbentünk rá igazán, milyen fontosak is tudnak lenni ezek a közösségi összejövetelek. Ami van, az egy idő után természetessé válik, ami nincs, annak megérezzük a hiányát. Nagy öröm volt ismét látni, hogyan szórakoznak önfeledten az itt élő családok. Régen láttam ennyi mosolygós gyermekarcot – mondta Szabó Sándor országgyűlési képviselő, a rendezvény fővédnöke, aki koradélután látogatott ki a rendezvényre.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: családi nap Mészáros Tamás Szabó Sándor Szeged Város Közösségéért Közalapítvány Grimm-Busz Színház Tóth Károly Csiga Duó Fire Fintasy Pósz Jenő utca
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés