Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A közösségi közlekedés része lett a zöld roller; kész a rókusi geotermikus kör is; fiatalokkal erősít a Szegedi Vízilabda Egylet – Szegedi Híradó, 2021. június 24-én!
Szegeden 2021. június 24. 18:59 Forrás: Szeged Televízió

A közösségi közlekedés része lett a zöld roller; kész a rókusi geotermikus kör is; fiatalokkal erősít a Szegedi Vízilabda Egylet – Szegedi Híradó, 2021. június 24-én!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Villamosvágányon és a Belvárosi híd közepén is hagytak már ott zöld rollert. Ebből is látszik, hogy még nem alakult ki a most még tesztüzemben működő elektromos járművek használati kultúrája, de az már biztos, hogy egyre népszerűbb. A zöld roller a közösségi közlekedés része lett.
  • Elkészült egy újabb geotermikus kör, ezúttal Rókuson, amellyel újabb városrészt tudnak zöld energiára kapcsolni a fűtési időszakban. A Szetáv 24 és fél milliárd forintos beruházásával sokkal tisztább lesz Szeged levegője.
  • Először Bóbis Botond érkezését jelentette be a szegedi klub. A 20 éves vízilabdázó korábban a KSI és a Vasas játékosa volt. Csatlakozik még a tisza-parti gárdához Gyapjas Brendon is, a junior válogatott a Ferencvárostól érkezik egy évre kölcsönbe. A Szegedi Vízilabda Egylet közlése szerint, Kardos Alexander is az új szerzemények között van. A 22 éves játékos tavaly a Komjádi-kupa győztes csapatában az elődöntőben négy, a döntőben három gólt lőtt. Szerdán pedig Hajdú Attila neve is hivatalos lett a klub névsorában. A 22 éves vízilabdázó a KSI csapatától igazol a Szegedi Vízilabda Egylethez.

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóról!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés