Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2021. június 23. 12:41

Fotókon a szegedi Maros utcában kigyulladt lakás, az egyik szoba teljesen kiégett

Képriport
Szerencsére még a teknősbéka is túlélte a hirtelen felcsapó lángokat.

Hirdetés

Sem áldozata, sem sérültje nem volt annak a lakástűznek, ami szerda délelőtt lobbant fel egy Maros utcai négyemeletes házban. A lakók kimenekültek, a lakás egyik szobája kiégett.

Valamikor délelőtt tíz óra és féltizenegy között kapott lángra egy lakás Szegeden a Maros utca 15/A szám alatt, egy négyemeletes lakóház első emeletén. A lakásból kicsapó láng és füst jókora riadalmat keltett a négyemeletes ház és a környéken élők körében. 

Még több fotó a fenti nyitóképre, vagy ide kattintva látható (fotók: Szabó Luca)

Nem hivatalos információk szerint porszívózás közben a nagyszobában egy konnektor gyulladt meg váratlanul, és gyorsan lángba borította szobát. Az itt albérletben lakó háromtagú családnak, az édesanyának és két gyerekének volt ideje kimenekülni, miközben értesítették a tűzoltókat.

A nagy erőkkel a helyszínre vonuló tűzoltóknak sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését. A helyszínen tájékozódva tudjuk, hogy a lakástűz nem gyújtotta lángra a felette lévő lakást, sőt a gyors beavatkozásnak köszönhetően a kétszobás lakás kisebbik szobájában is csak kisebb kár keletkezett. A lakás ugyanakkor lakhatatlanná vált, az abban lakó család tudomásunk szerint a nagyszülőkhöz költözhet.

A kiégett lakásból sikerült kimenteni egy teknősbékát is, így joggal mondható, hogy életben nem esett kár.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelem lakástűz tűz tűzoltóság
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés