Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Miért akar európai egészségügyi uniót Ujhelyi István? Ki az ellenzék Orbán Viktora? Hitelek: fizetni vagy nem fizetni? – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. június 22. 18:15 Forrás: Szeged Televízió

Miért akar európai egészségügyi uniót Ujhelyi István? Ki az ellenzék Orbán Viktora? Hitelek: fizetni vagy nem fizetni? – Nézze meg itt a keddi Témát!

Ujhelyi István, Závecz Tibor és Bod Péter Ákos a mai adásban. A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Tudja: ha kedd, ha szerda, akkor Téma a Szeged Televízió műsorán, valamint online a Szeged TV és a Szeged.hu Facebook-oldalain és a Szeged TV YouTube-csatornáján.

  • Egy magyar ember várható élettartama kevesebb, mint egy nyugat-európaié. Ezért kezdeményezi Ujhelyi István az európai egészségügyi unió felállítását. De hogy ez mit jelentene a gyakorlatban? Erről beszél a szocialisták európai parlamenti képviselője.
  • Az ellenzéki szavazók egy ellenzéki Orbán Viktorra vágynak. A felmérések is azt mutatják, hogy az emberek nem politikai programokra, hanem egy odaadó vezetőre várnak. Ki lehet ez az ellenzéki oldalon? Aki megpróbál válaszolni: Závecz Tibor.
  • Fizetni vagy nem fizetni? Ez a legfontosabb kérdés a hitelmoratórium körül, annál is inkább, mert hosszú évek után ma emelték az alapkamatot. Valódi, hosszú távú megoldást jelent-e a rászorulóknak a moratórium? A felmerülő kérdésekre Bod Péter Ákos, az MTA közgazdász doktora válaszol.

Az adás közvetlenül a hiradó után kezdődik, a műsorvezető a csatorna hírigazgatója: Balogh Judit. Nézze ma is, mert ma is jó lesz!

Itt a teljes adás:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Szeged Televízió Téma Ujhelyi István Závecz Research Závecz Tibor Bod Péter Ákos MTA ellenzék ellenzéki összefogás európai egészségügyi unió Európai Parlament Európai Unió hitel hitelmoratórium Orbán-kormány
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés