Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 22. 14:19

Édes élet, vagy tizenegyezer jégkrém a Rotarytól

Képriport
Közel tizenegyezer jégkrémet oszt ki a napokban a Rotary jótékonysági rendezvényein, és ezek közül kilencezer Szegeden talál gazdára. Az egyik, és egyben legnagyobb célcsoport a gyerekek. Kedden délelőtt az Agórában jártak.

Hirdetés

Nyári gyerektáborokba, egészségügyi intézményekbe, rendőrségre, mentősökhöz, tűzoltókhoz vitt és visz ma és a hét további részében a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged jótékonysági akció keretében jégkrémet – mondta el a szegedi Agóra udvarán rendezett rögtönzött sajtótájékoztatón Palotás Sándor, a szervezet vezetője.

A szolnoki székhelyű Bestar Hungary Kft. ajánlott fel valamivel több mint tizenegyezer jégkrémet négymillió forint értékben – hangzott el.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Szegeden és a Szeged környékén nyári táborokban tartózkodó gyerekek jelentik a mostani „jégkrém-akció” egyik fókuszpontját. A szegedi Agórában jelenleg kilenc nyári tábor működik, és az abban részt vevő százötven diákot ajándékozta meg a Rotary egy-egy jeges finomsággal kedden délelőtt.

Mint Palotás Sándor kiemelte, nem egyszerű logisztikai feladat ennyi jégkrém szétosztása. Ebben segítséget nyújtanak a hódmezővásárhelyi és mórahalmi rotarysták, valamint együttműködnek a Szeged Első Lions Klubbal is.

Az öt raklapon érkező jégkrémek hűtésében, tárolásában és szállításában a szegedi Maus Kft. segítségét veszi igénye a szegedi Rotary Club. A jégkrémből jut Sándorfalvára, Dócra, Kübekházára, Balástyára Mórahalom és Hódmezővásárhely mellett.

Kedvezőbb időpontot nem is lehetett választani a mostaninál. Harminchét fok árnyékban.

B. P.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: jótékonyság Szent-Györgyi Albert Agóra Szent-Györgyi Albert Rotary Club
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés