Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Blikk: öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkosság elkövetője – Szanazugban, Békés megyében találták meg
Kék hírek 2021. június 21. 12:17 Forrás: Blikk

Blikk: öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkosság elkövetője – Szanazugban, Békés megyében találták meg

Nem Szeged közelében, Békés megyében találták meg a holttestét a fiatal gyógyszerésznek.

Hirdetés

A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

 

Korábban írtuk:

Alig kezdték el körözni a szegedi kettős gyilkosság elkövetőjét, máris vége van az ügynek: a Blikk úgy tudja, Szeged közelében megtalálták a holtestét, öngyilkosságot követett el a tettes. Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A Magyar Nemzet információi szerint szerelemféltés áll a kettős halállal végződő tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni Vitális Dániel Attilát, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság gyilkosság kettős gyilkosság öngyilkosság Petőfi sugárút rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés