Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. június 20. 10:43 Forrás: pickhandball.hu

Több mint egy hónapos nyári szünetre mentek a Pick-játékosok

Július 26-án kezdi meg a felkészülést a MOL-Pick Szeged, addig a csapat tagjai szabadságukat töltik. Ezt követően mozgalmas időszak jön a bajnokság kezdetéig.

Hirdetés

Egy sikeres évet tudhatnak maguk mögött a Pick játékosok, hisz megszerezték a csapat negyedik aranyérmét, oda-vissza legyőzve a Veszprémet a döntőben. Így megérdemelték a pihenést.

Több mint egy hónap múlva, július 26-án kezdődik majd a munka, mégpedig a szokásos orvosi vizsgálatokkal. Délután pedig már edzést is tart Juan Caros Pastor vezetőedző.

Az első két napját a csapat Szegeden tölti, azonban utána magaslati edzőtáborba  utaznak a szlovéniai Roglába, itt augusztus 6-ig marad az együttes.

Július 2-a is fontos időpont, ekkor tartják Bécsben a Bajnokok Ligája sorsolását, kiderül, kikkel kerülnek egy csoportba a szegediek. Bajnokkként alapból a legjobb 16 csoportban van a MOL-Pick Szeged, onnan várhatja a sorsolást.

Számos edzőmeccset is játszik majd a csapat a felkészülése során, többek között augusztus utolsó hétvégéjén a vajdasági Magyarkanizsán, a X. Kanizsa-kupán vesz részt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda MOL-Pick Szeged kézilabda
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés