Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. június 18. 13:09 Forrás: MTI

Amennyiben makacskodnak az angolok, nálunk lehet az Eb-döntő

Sajtóhírek szerint amennyiben az angolok nem enyhítenek a beutazási szabályaikon, az UEFA elveheti tőlük az Eb-döntő megrendezésének lehetőségét. Ebben az esetben nagy eséllyel Budapest lehet a házigazdája a rangos eseménynek.

Hirdetés

Angliában jelenleg tíz napos karantén vár azokra a beutazókra, akik sárga, vagy piros országból érkeznek. Jelenleg az Európa-bajnokság valamennyi résztvevő országa a ezekben a zónákba tartozik.

Ezért a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fontolóra vette, hogy amennyibe az angolok nem garantálják a karanténmentességet a 2500 vip vendégnek, akkor Magyarországon, a Puskás Arénában rendezik meg július 11-én a finálét, mivel hazánkban nincs korlátozva a nézők száma a stadionban, a helyszíni szurkoláshoz egyedül csak oltottsági igazolvány kell.

Az UEFA a jövő hétig adott haladékot az angoloknak a helyzet rendezésére. „A magyar szervezők a hátralévő három budapesti mérkőzésre koncentrálnak. Ugyanakkor a magyar szövetség mindig készen áll arra, hogy rangos futballeseménynek adjon otthont” – mondta az MLSZ szóvivője.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: döntő labdarúgás labdarúgó Európa-bajnokság 2021 Puskás Aréna Euro2020 foci
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés