Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 17. 20:09

Jó borok mellé jó meccsek: óriás kivetítő a Szent István téren

Pénteken kezdődik az utolsó Szent István téri kézműves és borpiac, utána a Szegedi Városkép és Piac Kft. az augusztus 20-ai ünnepségsorozatot és szeptemberi Bor teret kezdi el szervezni. A legjobb borok és kisüzemi sörök mellett természetesen ott lesznek a téren az egyedi kézműves alkotások, a legfinomabb háztáji ízek és fesztiválételek egyaránt, sőt a focirajongókra is gondoltak.

Hirdetés

– Kicsit nehéz elengedni ez a nagy sikerű rendezvényt, február óta nagyon sok élménnyel és pozitív visszajelzéssel gazdagodtunk, de egy rövid nyári pihenő után már minden energiánkat az államalapítás ünnepének, valamint az őszi, Dóm téri bormustra megszervezésére kell fordítanunk– mondta Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója.

Aki kilátogat ezen az igazi nyári hétvégén a Szent István térre, ismét rengeteg kézműves termékkel, köztük számos újdonsággal, valamint háztáji ízekkel, finomabbnál finomabb ételekkel és természetesen minőségi borokkal és kisüzemi sörökkel találkozhat.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik nem akarnak lemaradni az izgalmas focimeccsekről, ugyanis a téren felállított 4×3 méteres óriás kivetítőn már péntek délutántól követni lehet az eseményeket egy pohár jó bor, vagy sör társaságában.

– Minél több embert várunk a szombat délutáni meccsre, hogy közösen buzdítsuk a magyar válogatottat a vb-címvédő francia csapat ellen. Hétvégén ismét nyitva lesz a víztorony 11 és 16 óra között, a gyerekeket pedig óriás építőkockákkal, ugrálóvárral és körhintával várjuk, így az egész család jól érezheti magát a Szent István téren – mondta Rácz Attila.

Ha még nem járt a borpiacon azért, ha járt, akkor meg azért olvassa el a korábbi beszámolónkat!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bor kézműves Rácz Attila Szegedi Városkép és Piac Kft. Szent István tér Szent István téri kézműves és borpiac
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés