Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. június 17. 11:31

Egyetlen este Szegeden is látható lesz Bon Jovi koncertfilmje a Belvárosi Moziban

A világpremierrel egy időben, június 18-án este Szegedre is megérkezik a rocklegenda, Bon Jovi vadonatúj koncertfilmje, amit csak egyetlen alkalommal mutatnak be világszerte. A Drive-in Night című filmet pénteken este 8 órától láthatják a szegediek a Belvárosi Moziban.

Hirdetés

Bon Jovi vadonatúj koncertfilmjét kifejezetten a mozinézők számára rögzítették május végén, és pénteken országszerte közel negyven moziban, így Szegeden is láthatják a rajongók.

A pandémia miatt az elmúlt évben világszerte leállt az élőzenei iparág, elhalasztották a koncerteket, turnékat.

A zenészek, együttesen folyamatosan keresték a lehetőséget arra, hogyan tudnák új dalaikat eljuttatni a járvány idején is rajongótáborukhoz, hogy ízelítőt adjanak, mire számíthatnak, ha a zeneipar feléled.

Az amerikai Encore Nights ebben igyekezett a zenekarok segítségére sietni: 2020-tól egy úttörő kezdeményezést indítottak a világjárvány alatti szórakoztatásban. Autósmozikban vetítettek koncertfilmeket szerte Észak-Amerikában.

Olyan nagyágyúk koncertfilmjeit mutatták be biztonságos körülmények között, közel egymillió rajongónak, mint a Metallica, Blake Shelton, Gwen Stefani vagy Kane Brown.

A tengerentúlon kirobbanó sikerű vetítéssorozat Bon Jovi új koncertfilmjével most megérkezik Európába is, immár az újranyitott filmszínházakba.

A Drive-in Night címmel mozikba kerülő koncertet az együttes megalakulásának színhelyén, New Jersey-ben, a Paramount Theatre-ben rögzítették idén május 22-én.

A Bon Jovi 1983-as indulása óta közel negyven éves töretlen karrierrel kivívta helyét a nemzetközi rocklegendák között, a Rock and Roll Hall of Fame mellett beválasztották Songwriters Hall of Fame-be is. Több mint 130 millió eladott albummal, rajtuk több örök érvényű rockhimnusszal, és több mint 50 ország 35 millió rajongója előtt tartott ezernyi koncertjével a Bon Jovi máig az egyik legnépszerűbb rock együttes.

A több mint kétórás felvételen pénteken este olyan slágerek csendülnek fel, mint a You Give Love A Bad Name, It's My Life, Wanted Dead Or Alive, Bad Medicine vagy az elmaradhatatlan Livin' On A Prayer.

A klasszikus repertoárt a legutóbbi, immár tizenötödik nagylemezükön szereplő új dalokkal színesítik.

A koncerten Jon Bon Jovi oldalán régi zenésztársai és profi session-zenészek egyaránt feltűnnek: David Bryan billentyűst, Tico Torres dobost, Hugh McDonald basszusgitárost és Phil X szólógitárost – aki 2013-ban váltotta a kilépett Richie Samborát – kitűnő turnézenészek, John Shanks gitáros-vokálos és Everett Bradley ütőhangszeres-multiinstrumentalista kísérik.

A koncertfilm a világpremierrel egy időben, csak egyetlen estén, június 18-án érkezik a hazai mozikba, a színpadi produkciók moziközvetítéseire specializált Pannonia Entertainment forgalmazásában.

A kicsit több mint két órás,  angol nyelvű koncertfilmet  június 18-án, péntek este 8 órától vetítik a Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos termében.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi Mozi vetítés Bon Jovi koncertfilm premier
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés