Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Mozizgatunk-évadzáró: Ha ellenséges vágyaid vannak, mert elhagyottnak érzed magad, de nem akarsz igazán dühös lenni, és nem jön be az előzmények törlése, segít a nagyon különleges ügyosztály!
Művház 2021. június 16. 22:40

Mozizgatunk-évadzáró: Ha ellenséges vágyaid vannak, mert elhagyottnak érzed magad, de nem akarsz igazán dühös lenni, és nem jön be az előzmények törlése, segít a nagyon különleges ügyosztály!

Gedzo és Kovács M. Norbert heti mozis, filmes megmondása elérkezett egy újabb huszonnégyes etap végéhez.

Hirdetés

Nem hiszem, hogy lenne értelme túlbonyolítani az ezt az adást felvezető cikket: a címből szinte az összes film kitalálható, amiről beszélgetünk Gedzóval, de ha ez nem menne valakinek, akkor:

  • Guy Ritchie új filmje, az Egy nagyon dühös ember, Jason Stathammel,
  • a szintén új, belga–francia szatíra, az Előzmények törlése,
  • Luis Buñuel nagyon nem új, sőt, 1950-es, tehát 71 éves filmje, Az elhagyottak,
  • a sokszor remek, néha érthetetlenül gyenge Ang Lee-től az Ellenséges vágyak,
  • Anthony Mandler rendezőnek a menő rapper ASAP Rocky-val és a menő színész John David Washingtonnal (aka ifjabb Denzel Washington) készített, filmje A szörnyeteg

azok a filmek, amikről ez az adás szól. És most egy régi sorozatot is elővettünk,

  • a Csupasz pisztoly-filmek előzményének számító 1982-es, hatrészes Nagyon különleges ügyosztályt, ami akkora kapitális marhaság az elejétől a végéig, hogy csak imádni lehet.

Mindezek mellett, persze, szokásunkhoz híven a fentiek kapcsán még egy csomó egyéb film és sorozat is eszünkbe jut, ezekről is okoskodunk, aztán pedig elmondjuk, hogy mi lesz a következő két hétben a Belvárosi Moziban és Cinema Cityben.

Mozizgatunk · Harmadik évad - Huszonnegyedik rész · 2021.06.16.

A jövő héten egy különleges adással jövünk, egész pontosan jön Gedzo, aztán pedig máris kezdjük a negyedik évadot. Akinek észrevétele, ötlete van, az a Mozizgatunk Facebook-csoportban megírhatja nekünk, igyekszünk figyelembe venni.

Ja, és mondtunk már, hogy a SoundCloud mellett a Spotifyon és az összes többi fontos podcast-hallgató felületen ott vagyunk? Ha nem, akkor most mondjuk.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: film filmajánló Gedzo Hollywood Kovács M. Norbert mozi mozizgatunk mozizgatunk podcast podcast
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés