Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 15. 18:08 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: véget ért a parlamenti ülésszak, mik a tanulságok?

A Szeged Televízió vendége Kanka Andor, Horn Gábor és Ligeti Miklós. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • 238 ágy helyett 40 működik – alig maradt ágy a pszichiátriai betegek ellátására Szegeden, Makón pedig teljesen megszűnt fekvőbeteg-ellátás. A vendég Kanka Andor, a Csongrád-Csanád Megyei Orvosi Kamara elnöke.
  • Kirabolt önkormányzatok, választási költségvetés, egyetemek ellopása, melegeket gyalázó pedofilellenes törvény – a mai parlamenti üléssel véget ért a tavaszi ülésszak. Milyen politikai tanulságok vonhatók le? Aki válaszol Horn Gábortól, a Republikon Alapítvány elnöke.
  • Rendszerszintű a korrupció Magyarországon, a lakosságtöbbsége szerint súlyos problémát jelent a kormányzati korrupció. Nem véletlen, hogy a megkérdezettek a politikusokat tartják a legkorruptabbnak – ez is kiderült a Transparency International legújabb jelentéséből. Ligeti Miklós, a szervezet jogi igazgatója lesz az adás vendége.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégeket a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit kérdezi.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Szeged Televízió Téma
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés