Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. június 13. 15:44

Bognár György elnézést kért

A Paksi FC edzője érzéketlenül és türelmetlenül várta, hogy újraindítsák a dán-finn meccset, ami a dán irányító középpályás, Christian Eriksen újraélesztése miatt szakadt félbe.

Hirdetés

Bognár olyanokat mondott, a kényszerszünetben, hogy „minden rendben”, majd elkezdte szapulni az európai szövetséget, amiért nem indították újra a meccset negyedóra után. „Nem értem, miért kell ehhez negyedóra, teszetosza népség” – mondta Bognár, mindezt megkoronázva még hozzátette: „Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek”.

Az egykori válogatott labdarúgó megjegyzéseit hatalmas felháborodás követte, Bognár akár már a stúdióban ülve is értesülhetett volna erről, de vagy nem értesült, vagy nem akart finomítani, bocsánatot kérni.

Ma viszont elnézést kért, ami azért mégiscsak becsülendő:

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia–Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”

Bognár György

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bognár György Christian Eriksen labdarúgó Európa-bajnokság 2021
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés