Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Dráma az Eb-n: a pályán kellett újraéleszteni Christian Eriksen dán focistát a finnek elleni meccsen
Ziccer 2021. június 12. 19:35

Dráma az Eb-n: a pályán kellett újraéleszteni Christian Eriksen dán focistát a finnek elleni meccsen

A meccs félbeszakadt, az olasz Inter játékosát kórházba vitték.

Hirdetés

A dán válogatott játékos, Christian Eriksen összeesett a pályán a Dánia–Finnország Eb-meccsen, rögtön az orvosi stábot kellett riasztani, a dán csapat orvosainak szívmasszázst kellett alkalmazniuk. Láthatóan a játékosokat és a szurkolókat is sokkolták a történtek. A mérkőzés hosszú percekig állt, majd a játékosok közül többen az öltözőbe mentek.

És még ha mindez nem lenne elég drámai: a pálya szélén ott volt Christian Eriksen felesége is, akőt a dánok csapatkapitánya Simon Kjaer és a kapus Kasper Schmeichel próbálta nyugtatni. Nem sokkal ezután Eriksent a csapattársai gyűrűjében hordágyon vitték le a pályáról. A Guardian szerint a mérkőzést felfüggesztették, kérdéses, hogy fog-e egyáltalán folytatódni – írja a Telex.

A dán sajtó úgy tudja a játékost kórházba vitték, az állapotáról hivatalos információ egyelőre nincs. A Reuters szerint az egyik fotósuk látta, hogy Eriksen felemelte a kezét és a fejét fogta, amikor a hordágyon volt, és egy fotó is készült róla, ami alapján Eriksen eszméleténél volt, amikor hordágyon szállították.

A 29 éves játékos Olaszországban, az Interben futballozik, korábban játszott Angliában a Tottenhamben is. Christian Eriksen 109-szeres dán válogatott.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Dánia Euro2020 Finnország foci labdarúgás labdarúgó Európa-bajnokság 2021 Christian Eriksen
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés