Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 11. 18:41

Egészségügyi dolgozókat várnak ajándékvetítésre a Belvárosi moziba

Közel 400 egészségügyi dolgozót és családtagjaikat várják egy ajándék filmvetítésre a Belvárosi Moziba jövő szombat délutánra. A szervezők így szeretnék megköszönni a járvány alatt, az elmúlt hónapokban végzett áldozatkész munkájukat.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során, a járvány idején a kórházakban és az oltópontokon dolgozók, valamint a háziorvosok is megfeszített munkát végeztek a covidos betegek ápolása, valamint a védőoltások beadása során. Ezt szeretné meghálálni az ötletgazda, Jakab Gusztáv, a Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület elnöke, akiknek megkeresésére a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont, valamint a Belvárosi mozi is azonnal pozitívan reagált.

Az egyesület évek óta segíti a szegedi egészségügyi intézményeket, így nem véletlen, hogy ők találták ki ezt az ajándékvetítést. Az érdeklődők egy e-mail címen jelentkezhetnek a mozinál, egy család maximum négy fővel vehet részt a vetítésen. Mindenki visszaigazolást kap, hogy elfogadták jelentkezését.

A filmet az 520 fős Zsigmond Vilmos teremben vetítik majd. A családok természetesen egymás mellett ülhetnek majd, de mellettük a szervezők kihagynak egy-két széket, így közel 400-an nézhetik majd meg a filmet, amely egy szívmelengető családi mozi lesz, a „Taníts meg repülni!”. A film a vadmadarak megmentéséért folytatott küzdelem közben rendeződő apa-fiú kapcsolatról szól, gyönyörű természeti felvételekkel.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajándék előadás Belvárosi Mozi film
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés