Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. június 11. 10:36

Garai Szakács László: Lőrinc, aki ember akart lenni, de ez sem sikerült neki

Megjelent egy nagyinterjú az Indexen Mészáros Lőrinccel. Nagyon nehéz olvasmány.

Hirdetés

„Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk. Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket. De a részleteket hadd őrizzük meg magunknak.”

Így ért véget az Index nagyinterjúja, amit Mészáros Lőrinccel készítettek. És igazából ebből is a legfontosabb az utolsó mondat, a részletek megőrzése.

Ezt az egyet valóban elhiszem neki. Hogy szeretné megőrizni a részleteket. Hiszen ezt csinálja hosszú évek óta, amióta a szerszámait öltönyre cserélte. Őrzi a részleteket. Titkolja. Mindent titkol, ami valójában fontos. Az biztos, hogy nagyon sok cégében a legkiválóbb szakemberekkel dolgozik együtt. És az is biztos, hogy sok helyen értéket is teremt. Esélyt ad.

De mégsem lehet ezt jó érzéssel fogadni. Hiteltelen. A szó átvitt értelmében. Is. Nem lehet neki elhinni, nem lehet neki megköszönni semmit. Tudomásul kell venni, hogy ez van. Nem lehet Mészáros Lőrincet, az embert komolyan venni. Még ha az is volt a célja ennek a nagyinterjúnak. Magyarország jelentős részének ő nem tud jó fej lenni sehogyan. Nem tud sztár lenni.

Hiába ünnepelt a focicsapatával közösen a bajnoki ezüstéremnél, például, ez a sztori is mindig büdös lesz. Ahogy sok sztori is mindig büdös lesz körülötte. Ezt a bűzt sosem fogja tudni elfedni Andi parfümje sem. Kicsit olyan ez, mint a cigarettaszag. Aki dohányzik, nem érzi, aki nem gyújtott rá még soha, annak meg mindig zavaró, kellemetlen lesz. És Mészáros Lőrinc átvitt értelemben mindenképpen dohányzik. Sőt, láncdohányos.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Garai Szakács László jegyzet Mészáros Lőrinc vélemény
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés