Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. június 9. 20:17

Szurkolói Falu nyílik pénteken a Partfürdőn

Az Újszegedi Partfürdőn épül Szeged első Szurkolói faluja. Több méteres kivetítővel, sörpadokkal és a vendéglátás legszélesebb skálájával várja a focit kedvelő szegedieket a SZIN-es nagyszínpad területén. Egy hónapon keresztül programokkal, zenei aláfestéssel és igazi meccs hangulattal készülnek a szervezők.

Hirdetés

Pénteken nyitja meg kapuit Szeged legnagyobb szurkolói zónája, ahol a látogatók mindent megkapnak, amit csak egy foci EB-hez kívánni lehet. A helyszín kiválasztása több szempontból is fontos kérdés volt. A cél nem más, mint több ezer ember vendéglátása, és erre a legalkalmasabbnak a Partürdő bizonyul, ahol az elkövetkező egy hónapban minden mérkőzést közvetíteni fognak.

Napközben különböző vetélkedőkre, játékokra lehet számítani, mint például sörpong bajnokság, e-sport és még sok minden más, így azok is ki tudnak kapcsolódni, akik nem teljes mértékben a foci szerelmesei.

A részvétel természetesen minden ember számára ingyenes és a belépést nem kötik semmilyen feltételhez. A járványügyi intézkedéseknek megfelelően eljárva, a kezdeményezés célja egy olyan közösség létrehozása a városban melyre még nem volt példa.

Az este véget ért meccsek után sem kell messzire menni, hiszen a további jókedvről rendezvény tematikák gondoskodnak majd, így délután 2 órától hajnal 2 óráig mindenki megtalálhatja a helyszínen a számára kedves szórakozási lehetőséget.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci labdarúgás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés