Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. június 9. 16:49

Élő Anita: A hazai egézségügy rossz állapotából húz hasznot Mészáros Lőrinc biztosítója

Egy állami cég magánbiztosítást kínál az állami egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenséget kihasználva, az állam infrastruktúráján. A történet szereplői: a Magyar Villamos Művek és Mészáros Lőrinc. Az ügyet feldolgozó Élő Anita, a Válasz Online újságírója volt a Téma vendége.

Hirdetés

Az egészségügyi szakújságíró elmondta, elképesztő, hogy a közegészségügyi hiányosságaiból próbál profitálni Mészáros Lőrinc cége és ehhez az állami tulajdonú energiaszolgáltatót használja fel – a biztosítási szolgáltatást ugyanis az MVM nevében ajánlják telefonon az ügyfeleknek.

Az egészségügyi ellátás alulfinanszírozottsága teszi a szolgáltatást vonzóvá sokak számára.

Kiderült, az áramszámlához csatolt biztosítási csomagok többsége ráadásul nem is fedezi a beavatkozások költségét, csak egy olyan call-centerhez irányítja az előfizetőket, ahonnan utána fizetős szolgáltatásokra jelentkezhetnek. Élő Anita szerint az egész rendszer azoknak a beteg embereknek a kétségbeeséséből húz hasznot, akik nem tudnak, vagy nem akarnak hosszú ideig várni az állami egészségügyben elvégzendő vizsgálatokra és beavatkozásokra.

Megválaszolatlan kérdés az is, hogyan talált egymásra az állami tulajdonú vállalat és Mészáros Lőrinc biztosítója.

Hiszen nincsenek arra utaló információk, hogy az MVM megpályáztatta volna a kapcsolt egészségbiztosítást a hazai biztosítók között.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit biztosítás egészségügy egészségügyi ellátás Heti Válasz Mészáros Lőrinc MVM Szeged Televízió Téma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés