Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Orbán és Mészáros arcképét vetítette a szegedi Csillagbörtön falára Jakab Péter
Szegeden 2021. június 9. 10:49

Orbán és Mészáros arcképét vetítette a szegedi Csillagbörtön falára Jakab Péter

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje üzent a miniszterelnöknek és az ország leggazdagabb emberének.

Hirdetés

Az alábbi posztokat rakta ki Facebook-oldalára a jobbikos Jakab Péter kedden késő este, valamint szerdán kora reggel. A posztok önmagukért beszélnek, de a lényegük röviden, hogy az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje úgy gondolja, ha kormányváltás lesz, börtönbe fognak kerülni a jelenlegi kormány és a NER legfontosabb figurái, köztük Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb embere, Orbán jóbarátja, aki az elmúlt tíz évben állami megbízások százaival vált azzá, aki.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy Jakab konkrétan Orbánt vízionálja a szegedi Csillagbörtön falai mögé, hiszen mint írta a kép alá, amin a miniszterelnök arca is a börtön falára vetítve látható:

„A szegedi Csillagbörtönnél üzentem, mi vár a tolvajokra, ha mi jövünk. Szokják csak a falak ezeket az arcokat. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”

Információink szerint Jakab Péter kedden este járt Szegeden, így a második, szerda reggeli bejegyzés megjelenésekor már nem volt a városban. Úgy tudjuk, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje nem csak fotókat, de videót is készített a szegedi börtön előtt.

Jakab első bejegyzése kedden este:

És a beígért szerda reggeli poszt:

Jakab Péternek nem ez volt az első ilyen akciója, nemrég a Parlamentnél is hasonló vetítést csinált, akkor rendőrök érkeztek ki a helyszínre hozzá.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés