Hirdetés
Hirdetés
Színes 2021. június 6. 13:49 Forrás: 24.hu

Nem gondoltuk volna, de Lisa Kudrow elfelejtette a Büdös macskát

A Jóbarátoknak ezernyi, az emlékezetünkből örökre kitörölhetetlen momentuma van, ezek közül pedig Phoebe slágere, a Büdös macska kétségkívül az egyik legfontosabb – ám úgy tűnik, a dal akkordjai azért mégsem teljesen feledhetetlenek, Lisa Kudrow-nak legalábbis sikerült elfelejtenie azokat.

Hirdetés
Hirdetés

Erről a színésznő Ellen DeGeneresnek mesélt, mert bár eredetileg Kudrow Netflix-sorozata, a Feel Good promózása volt a cél, nyilván nem matradhatott ki a május végén bemutatott reunion, a Jóbarátok: Újra együtt sem. A különkiadásban Kudrow Lady Gagával duettben adta elő a Büdös macskát, és a feladat messze nem ment annyira csuklóból, mint azt hinnénk.

Rájöttem, hogy újra kell tanulnom a Büdös macskát. Behangoltam a gitárom, aztán rájöttem, hogy nem is tudom az akkordokat – vallotta be Kudrow.

A megoldás végül pontosan ugyanaz lett, mint amit bárki más tett volna: megnézte, fenn vannak-e az akkordok a neten, és nem kellett csalódnia.

Ám ez nem volt elég: Kudrow annyira izgult, hogy sokáig egy hang sem jött ki a torkán – a képernyőre került verzióban persze ez nem látszott, de meg kellett szenvednie a megható pillanatért. Kudrow egyébként csak Phoebe szerepében volt muzikális alkat, és kizárólag a Büdös macskát, és a többi Phoebe Buffay-dalt tudta eljátszani.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Büdös macska Jóbarátok Lisa Kudrow

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés