Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 3. 19:25

Kézműves és borpiac: új borászatok és új programok a Szent István téren

Az újakkal együtt huszonöt hazai borászat hozza el teljes borválasztékát Szegedre. A Szent István téri kézműves és borpiac már pénteken nyitva lesz, hétvégén pedig a víztorony is látogatható.

Hirdetés

– Gyorsan híre ment a két héttel ezelőtti rendezvényünknek, melyre szerencsére sokan kilátogattak, ezért a kiállító kézművesek és borkereskedők is elégedettek voltak és máris jelentkeztek a következő, most péntektől induló eseményünkre – mondta Rácz Attila, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója.

A két héttel ezelőtti rendezvényhez képest újabb szegedi kedvencekkel bővül a kínálat, hiszen itt lesznek Egerből a Dula Pincészet, Szekszárdról a Tringa Pincészet, Csopakról a Söptei Pincészet, Etyek-Budáról pedig a Nyakas Pince legjobb borai. Kézműves sörben is újdonságra készülhetnek a sörfogyasztók, ezúttal a hódmezővásárhelyi Alkimista Sörfőzde kínálja majd a habzó sörkülönlegességeit.

Két újdonsággal is készülnek, az egyik a Szent István téri víztorony hétvégi nyitva tartása, a másik pedig a póni lovaglási lehetőség a legkisebbeknek. Az Öreg hölgy a Szegedi Vízmű Zrt. jóvoltából szombaton és vasárnap 11 és 16 óra között látogatható az érvényes járványügyi szabályok betartásával, azaz a 300 forintos kedvezményes jegy megvásárlásához védettségi igazolványra és maszkra is szükség lesz.

Rácz Attila kiemelte, hogy mindig az érvényben lévő járványügyi szabályok figyelembevételével zajlik a szervezés, így zenei programokkal, fellépésekkel egyelőre még nem tudják bővíteni a kínálatukat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kézműves kézművesvásár Rácz Attila Szegedi Városkép és Piac Kft. Szent István tér Szent István téri kézműves és borpiac
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés