Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Popcornt készíts! A nagy visszatérők című filmmel nyit a Cinema City a Szeged Plazában
Művház 2021. június 2. 12:12

Popcornt készíts! A nagy visszatérők című filmmel nyit a Cinema City a Szeged Plazában

Kétszázhárom nap kényszerszünet után csütörtökön újra megnyílnak országszerte a Cinema City mozik. A Szeged Plazában többek között A nagy visszatérők című amerikai bűnügyi vígjátékkal nyitnak.

Hirdetés

„203 nap várakozás után, végre eljött az idő! Június 3-tól újra várunk Titeket a Cinema City mozikban!” – közölte Facebook-oldalán a Cinema City Magyarország.

Mint írják, az első hét részletes moziműsor-programja vasárnap délutántól már érhető volt.

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, és betöltötte 18. életévét. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül mehetnek oltási kártyával, azonban aki még nincsen beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatja a mozikat.

A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt.

A Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott.

A nőzőknek nem kötelező maszkot viselni, de a mozi dolgozói maszkban fogadják majd a vendégeket. Akik ételt szolgálnak fel, kesztyűt is viselnek.

Folytatják a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyeznek ki.

Arra kérnek mindenkit, hogy részesítsék előnyben a készpénzmentes fizetést, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítő állomásokat.

A még fel nem használt, lejáró ajándékjegyeket automatikusan újraaktiválják, az érvényességi idejük fél évig, azaz december 3-ig meghosszabbodik és azok már a nyitás napján, azaz június 3-án is felhasználhatóak lesznek.

Szegeden holnap többek között A nagy visszatérők című amerikai bűnügyi vígjátékkal nyitnak, de vetítik a több Oscar-díjat is elnyert Nomádok földjét is. Nagy érdeklődésre tarthat számot a Godzilla Kong ellen című akció film, valamint a Mortal Combat és a Több mint portás című amerikai akcióthriller is.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Cinema City mozi nyitás Szeged Plaza film újranyitás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés