Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. június 2. 07:42

Megmentették a fideszes Bányai Gábor életét a szegedi orvosok

A Bács-Kiskun megyei képviselőt kezdetben a kiskunhalasi járványkórházban ápolták, de kritikusra fordult az állapota, március 13-án Szegedre szállították. Tegnap már posztolt egy Ákos-dalt.

Hirdetés

Facebook-poszton keresztül követhettük Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő állapotáról szóló híreket a családjának köszönhetően az elmúlt hetekben. Nagyon sokan szorítottunk a képviselőnek, akinek az oldalán kedd délután megjelent, hogy 

Hello, hello, újra itt vagyok! Ami egy Ákos-dal első sora. Videó is van hozzá, egy MÜPÁ-s koncertről.

Az 51 éves Bányai Gábor február 24-én posztolta a Facebookra, hogy megfertőződött koronavírussal, akkor még Kiskunhalason, a mobil járványkórházban ápolták. Azt írta: „ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni”.

Állapota azonban fokozatosan romlott, családja március 13-án arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője kritikus állapotban van. Ezután szállították a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központba.

A Bányai család április 15-én azt írta, akkor már 50 napja tették lélegeztetőgépre az orvosok a képviselőt.

„Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk” – írták még akkor.

A család hozzátette: „a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek hittel teli kitartó munkájának, valamint az önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult”.

(Nyitóképünk februári; fotó: Bányai Gábor Facebook-oldala)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bányai Gábor Fidesz
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés